گفتگوی آزاد
این صفحه جایگزین پست ثابت در وبلاگ خواهد بود. نمایش تمامی نظرات
۵ نقطه ضعف بزرگ فیلمهای جدید هالیوود؛ چرا این آثار به دل نمینشینند
تا به حال شده یکی از فیلمهای جدید را ببینید و احساس کنید به شعورتان توهین شده است؟ یا از آن بدتر، کلاً هیچ احساسی بهتان دست ندهد؟ با اینکه طبعاً همهی فیلمهای مدرن بد نیستند، ولی کلیت سینما – خصوصاً سینمای دیزنی، مارول و استودیوهای مشابه …
بررسی فصل ۳ سریال Love, Death & Robots (2022) | بهترین فصل سریال تاکنون
شناسنامهی سریال «عشق، مرگ و رباتها» خالق: تیم میلر صداپیشگان/بازیگران: مایکل بی. جوردن، نولان نورث، پیتر فرنزن و… خلاصه داستان: گلچینی از انیمیشنهای کوتاه گمانهزن و مستقل از یکدیگر که در هرکدام از آنها عشق، مرگ و رباتها نقش پررنگی دارند امتیاز ک…
امکان ندارد هر ۱۰۰۰ سیارهی قابلاکتشاف استارفیلد جالب باشند
یک بار بدجوری گول تبلیغات را خوردم. سال ۲۰۰۵ بود و بازی موردبحث هم اسپور (Spore) بود. ویل رایت، خالق سیمسیتی (SimCity) و سیمز (The Sims) وعده داد که در اسپور میتوانید در نقش یک ارگانیسم میکروسکوپی فرو بروید و مسیر فرگشت او را تا تبدیل شدن به …
۱۰ نژاد فانتزی منحصربفرد در بازیهای نقشآفرینی آنلاین
الفها. دورفها. هلفلینگها (Halfling). نومها (Gnome). هابیتها. الفهای تاریک. الفهای متعالی. الفهای دورگه. الفهای جنگل. و احتمالاً یک عالمه الف دیگر. آیا شما هم به اندازهی من از حضور تکراری نژادهای کلیشهای بهعنوان شخصیتهای قابلباز…
۱۰ بازی برتر که به مسائل مهم اجتماعی میپردازند
در این مقاله قصدمان بر این است که از دیدگاه جامعهشناسی به بازیهای ویدئویی بپردازیم، یعنی به مفهومی که راهوروش زندگی ما بر پایهی آن بنا شده است. خود فرآیند بازی کردن نوعی فعالیت اجتماعی است. این بیانیه فقط شامل بازیهای نقشآفرینی کلان (MMO…
غولآخرهای عظیمالجثه؛ منظرهای شگفتانگیز و هولناک یا کابوسی برای گیمپلی؟
آیا برایتان پیش آمده که به جنگ غولآخری (Boss) که همقد یک ساختمان است بروید و وجودتان سرشار از ذوق و هیجان شود؟ طراحی غولآخرهای عظیمالجثه یکی از اساسیترین جنبههای گیمدیزاین است. قرار دادن بازیکن پیش روی موجودی با قد و قوارهی تایتانها، یکی از مطم…
لیچها | آشنایی با سیاهچالهها و اژدهایان (قسمت دوازدهم)
بازیهای نقشآفرینی رومیزی موفق نشدند بهطور گسترده در فرهنگ ایران جا بیفتند، ولی میراث آنها، یعنی بازیهای ویدئویی نقشآفرینی این عدم محبوبیت را جبران کردند و امروزه بازیهای نقشآفرینی، چه غربی و چه ژاپنی، طرفداران بسیار زیادی در کشورمان د…
با دنیای کابوسوار ۱۹۸۴ اورول آشنا شوید
در دههی ۱۹۴۰، جورج اورول (George Orwell) رمانی منتشر کرد که آیندهای دیستوپیایی و کابوسوار را به تصویر میکشید. البته آینده برای زمان خودش، چون اکنون ما آن آینده را پشتسر گذاشتهایم. در این رمان، دنیا در سال ۱۹۸۴ بهشکلی غیرقابلشناسایی تغییر…
برداشت داغ: کونامی، لطفاً بیخیال سایلنت هیل شو!
در سری مطالب «برداشت داغ» قصد داریم از زبان یاتزی کروشو (Yahtzee Croshaw)، یکی از منتقدان و طنزپردازان باذکاوت و پرسابقهی عرصهی گیم، یک سری برداشت جنجالی از وضعیت روز صنعت گیم داشته باشیم و ببینیم اگر اشکالی در صنعت گیم وجود دارد، ریشهی آن ب…
درسهایی که داستان «آلیس در سرزمین عجایب» دربارهی منطق میآموزد (تحلیل فلسفی آلیس در سرزمین عجایب)
وقتی آلیس از گودال خرگوش پایین افتاد، آیا عقل و منطق نیز همراه با او سقوط کردند؟ جی. کی. چسترتون (G.K. Chesterton) ادعا کرد که «سرزمین عجایب کشوری است که ساکنین آن ریاضیدانان دیوانه هستند.» با این حال او در کنارش او ادعا کرد: «سرزمین پریان جایی ن…
آخرین دیدگاهها
(Ad Hominem – Abusive) | مغلطه به زبان آدمیزاد (۵)